Ромны, Ромен, Ромни

  • -
  • =
  • +
  • default color
  • red color
  • green color
Роменский герб

 

 

 

 

 

Ромны

 

Главная >> Информация >> Полезное >> Млинці херсонські

Млинці херсонські

Печать E-mail
Опубликовано: 31.07.2014 г.
mlinchersonsk.jpg
Просіяне пшеничне борошно (половину норми), заварене частиною пряженого гарячого молока, старанно розмішують, охолоджують, додають дріжджі, розведені з цукром у теплому молоці, всипають частину просіяного гречаного борошна, трохи пшеничного, добре збивають тісто і ставлять у тепле місце, щоб підійшло. Коли воно підійде, вливають у нього розведені в молоці жовтки і розтоплене масло, всипають решту пшеничного й гречаного борошна, солять, добре збивають, додають збиті в піну білки, вимішують, дають тісту підійти і, не розмішуючи тісто,’ смажать млинці з обох боків. 
Подають млинці з розтопленим вершковим маслом. 

Для приготування млинців на знадобиться: 
Борошно пшеничне і гречане — по 160, яйця — 1 шт., молоко пряжене — 300, 
дріжджі — 15, масло вершкове для тіста — 20, для подавання — 40, 
цукор — 50, сіль за смаком. 
 
« Ноутбуки   Как безопасно купить бытовую технику в интернете? »

Вход на сайт

Последее на форуме:

(для зарегистрированных)